Nakon ubedljive pobede u Novom Sadu nad Proleterom, fudbaleri Spartaka u dobroj atmosferi dočekuju lidera na tabeli ekipu Partizana. Utakmica se igra u nedelju 6. marta na Gradskom stadionu sa početkom od 14:00 časova. 

Utakmicu je najavio šef stručnog štaba Nebojša Vučković – Dobro smo trenirali protekle nedelje. Dočekujemo ekipu Partizana koja je lider na tabeli, broj 1 u Srbiji i igraju najbolji i najlepši fudbal. Očekujemo pravi fudbalski megdan da napravimo fudbalski spektakl za publiku. Pozvao bih ovom prilikom navijače i fudbalske sladokušce da dođu na utakmicu i pruže podršku ovim mladim igračima, a mi ćemo sve učiniti da od te utzakmice napravimo fudbalski spektakl. Partizan je ekipa o okojoj ne treba puno pričati, nama je jasno sa kime igramo i ovo je za nas fantastičan momenat da pokažemo sebe u pravom svetlu. 

Spartak nema velikih kadrovskih problema – Nedostajaće Nemanja Nikolić, koji uz sve napore medicinske službe teško da će biti spreman za utakmicu u nedelju. – zaključio je Nebojša Vukčević. 

Luka Bijelović je predstavio utakmice sa strane igrača – Prvo bih iskoristio priliku da čestitam ekipi Partizana na rezultatima koje su postigli na evropskoj sceni, mislim da na najbolji mogući način prezentuju srpski fudbal. Sezonu smo počeli malo lošije, ali mislim da smo prošlo kolo pokazali pravu igru Spartaka i kako bi trebali da izgledamo i u nedelju. Nećemo izaći sa belom zastavom već idemo na teren da se nadigravamo sa renomiranim protivnikom i verujem da možemo da iznenadimo lidera Lige.