Fudbalski klub Spartak Ždrepčeva krv predstavio je danas petoricu igrača iz Omladinske škole koji su potpisali svoj prvi profesionalni ugovor. 

Svoje profesionalne ugovore potpisali su: David Stojanović, Luka Jančić, Ognjen Mažić, Srđan Hrstić i Ilija Miodragović  

Igrače je predstavio Vladimir TorbicaOvo su momci koji su se u Omladinskoj školi istakli svojim radom, zalaganjem i igrama te smo sa njima potpisali profesionalne ugovore. Luka Jančić, igrač rođen 2002 godine igra na poziciji štopera, Ognjen Mažić rođen 2002 godine igra na poziciji desnog beka i štopera, David Stojanović je takođe 2002 godište i igra na poziciji štopera, Ilija Miodragović je godinu dana mlađi i igra na poziciji levog beka i Srđan Hrstić rođen 2003 godine koji igra na poziciji centralnog napadača. Sa njima smo potpisali višegodišnje profesionalne ugovore. Radi se o igračima koji su bili standardni u Omladinskoj ekipi i poneli najveći teret igranja u prošloj sezoni. Od njih očekujemo da budu standardni u seniorskoj ekipi Spartaka. 

Luka Jančić se zahvalio na poverenju – Četiri godine sam u klubu, igram na poziciji štopera. Zahvaljujem se što mi je Uprava pružila priliku da se dokažem i u seniorskom fudbalu. Na meni je sada da radim i čekam svoju priliku.

Levi bek Ilija Miodragović tri godine je član FK Spartak Ždrepčeva krv –  Zahvaljujem se klubu na ukazanom poverenju što su mi ponudili profesionalni ugovor, posle stipendisjkog. Pokušaću da opravdam to poverenje i što pre se nametnem Stručnom štabu. 

David Stojanović igra na poziciji štopera – Dolazim iz Paraćina a u klubu sam već tri godine. Zahvaljujem se na ukazanom povrenju. Nadam se da ću što pre opravdati povrenje, malo me je povreda omela u tome, ali očekujem da se što pre vratim na teren.  

Svoj prvi profesionalni ugovor potpisao je i Ognjen Mažić Jedan od mojih ciljeva kada sam dolazio u Omladinsku školu je bio da potpišem profesionalni ugovor. To sam ostvario i sada je sve na meni da se nametnem kao standradni prvotimac.   

Jedini napadač među novim igračima je Srđan Hrstić Zahvaljujem se na profesionalnom ugovoru, ovo je zamene motiv da radim još bolje i da svojim igrama opravdam ukazano poverenje.