Spartak Ždrepčeva krv u 25. kolu Ling long super lige dočekuju ekipu Mačve.  Utakmica se igra na Gradskom stadionu u Subotici u sredu 3. marta sa početkom od 16:05 časova. Nakon dobrih igara u poslednja dva kola i pobede u Nišu,  subotičani u dobrom raspoloženju dočekuju narednog rivala sa velikom željom da osvoje sva tri boda. 

Utakmicu je najavio pomočni trener Savo Pavićević U prošlom kolu smo osvojili vredna tri boda pobedivši odličnu ekipu Radničkog na njihovom terenu u Nišu. Ta utakmica nam znači jako puno za nastavak prvestva.  Sutra nas očekuje važan duel protiv Mačve, maksimalno ih respektujemo. Mnoge su namučili i očekujemo da će se i sutra maksimalno zalagati kako bi ostrvarili pozitivan rezultat. Imaju igrače koji su željni dokazivanja, koji žele da se afirmišu i pokažu da mogu da igraju i u boljim klubovima.  Moramo ući maksimalno skoncentrisani, pričali smo sa momcima o važnosti ovog duela i vidim da svi željno očekuju da istrče na teren.   

Mihajlo Ivančević nadovezao se na pomoćnog trenera – Dolazi nam Mačva koja je u zoni ispadanja, međutim verujem da žele da osvoje bodove u Subotici. Pokazali smo u Nišu da posedujemo kvalitet i da smo zasluženo na petom mestu. Ono što smo uradili u prošlom kolu treba sutra da potvrdimo osvajanjem sva tri boda. Dobro smo se pripremili i mislim da će u našu korist presuditi pristup igri i odnos koji smo pokazali u poslednja dva kola. 

Spartak u meču sa Mačvom ne može da računa na povređenog Stefana Miloševića i japanskog internacionalca Shimuru, strelca u Nišu, koji izostaje zbog parnih kartona.