Spartak Ždrepčeva krv – Voždovac 2:1 (1:1)

Gradski stadion u Subotici. Gledalaca: oko 500. Sudija: Piper Petar. Strelci: 1:0 Denković (5. minut), 1:1 Krasić (15. minut), 2:1 Marčić (51. minut)

Spartak Ždrepčeva krv: Ostojić, Dunđerski, Tekijaški, Otašević, Milošević, Jočić, Mladenović, Marčić, Tufegdžić, Denković, Šormaz.

Voždovac: Ilić, Bošnjak, Mašović, Nišić, Lasickas, Mikić, Jevtić, Purtić, Nikolić, Krasić, Hajdin. 

Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi ostvarili su treću prvenstvenu pobedu u Super ligi, pobedivši Voždovac sa 2:1 pred svojom publikom. 

Publika u Subotici je u prvih petnaest minuta videla dva gola i to po jedan na obe strane. Poveli su subotičani već u 5. minutu golom Denkovića da bi gosti uzvratili deset minuta kasnije preko Ognjena Krasića. 

Spartak je samo dva minuta kasnije stvorio odličnu priliku za novo vodstvo, Milošević je ubacio loptu pred protivnički gol gde je Mladenović zahvatio glavom, ali nije uspeo da savlada golmana Ilića. Voždovac je zapretio preko Nišića u 26. minutu. Pet minuta kasnije Mladenović je odlično pronašao Šormaza na drugoj stativi, međutim mladi napadač Spartaka nije uspeo da zahvati loptu. 

Drugo poluvreme počelo je novim golom Spartaka. Igrao se 51. minut kada je Tufegdžić uposlio Marčića koji preciznim šutem sa ivice šesnaest metara loptu šalje u gol uz levu stativu za 2:1. Nakon primljenog gola Voždovac je stvorio nekoliko izglednih prilika.  Nikolić je u 57. minutu odlično izveo slobodan udarac sa oko 18 metara i naterao golmana Ostojića da paradom sačuva svoju mrežu.  Tri minuta kasnije dobar pokušaj Nišića nakon kornera izvedenog sa desne strane, no lopta odlazi preko gola. 

Spartak se ubrzo oslobodio pritiska. Tufegdžić je proigrao Denkovića koji nije dobro zahvatio loptu i poslao je pored gola. Samo minut kasnije odličan šut Denkovića sa oko 20 metara, lopta je išla u sam gornji ugao, ali golman Voždovca paradom čuva svoju mrežu. Pet minuta pre kraja susreta poslednja prilika za Voždovac, Nikolić je izveo slobodan udarac sa oko 20 metara i pogodio prečku gola Spartaka.