Spartak – Novi Pazar 2:0 (1:0).

Subotica – Gradski stadion. Gledalaca: oko 150. Glavni sudija: Dejan Anđelković (Kruševac). Strelci: Ilić 25. min i Ivanović u 88. minutu.

SPARTAK: Janošević, Farkaš, Kovačević, Antonić, Milošević, Jočić, Tumbasević, Mrkela (70. Ivanović), Makarić (60. Jondić), Torbica, Ilić (87. Uzuma).

NOVI PAZAR: Živković, Kostić, Vuković, Tintor, Protić, Todorović, Đalović (67. Zilikić) Pavlović, Osmanagić (77. Rušević), Vusljanin, Damjanović.

Fudbaleri Spartaka uspeli su da osvoje tri boda pobedivši Novi Pazar sa 2:0. Na Gradskom stadionu u Subotici po maglovitom i hladnom vremenu slavili su golovima Ilića i Ivanovića.

Igrači Spartaka su ozbiljno i odgovorno ušli u utakmicu. Imali su terensku inicijativu od samog početka, međutim nisu uspeli stvoriti neku ozbiljniju priliku. Tumbasević je pokušao iz slobodnog udarca u 14. minutu, međutim pogađa samo živi zid. Taman kada se Novi Pazar oslobodio peritiska Spartak je došao do vodećeg gola. Tumbasević je pronašao Ilića koji sa 8 metara pogađa mrežu za vodstvo u 25. minutu. U finišu prvog dela obe ekipe su mogle do gola. Gosti su zapretili preko Kostića koji nije uspeo da savlada golmana Janoševića a sa druge strane šut Makarića u poslednjem trenutku zaustavlja odbrana gostiju.

Drugo poluvreme počelo je šansom Ivanović koji na asistenciju Torbice, glavom tuče pored gola. Gosti iz Novog Pazara su se oslobodili pritiska i počeli sve češće da prete. Zilikić je pokušao u padu sa 6 metara, na mestu je bio Janošević. Spartak je uzvratio šansom Kovačevića, nakon dobro izvedenog kornera Torbice, koji je glavom tukao i istakao golmana Živkovića. Utakmica je rešena u 88. minutu, Milošević se probio po levoj strani uputio loptu u šesnaesterac gde je najviši u skoku bio Ivanović i sproveo loptu u mrežu za konačnih 2:0.