Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi u poslednjem 30. kolu regularnog dela prvenstva dočekuju ekipu Rada. Utakmica je na programu u nedelju 7. aprila sa početkom od 17 časova uz besplatan ulaz.

Subotičani imaju veliku želju da nastave uspešan niz od pet uzastopnih pobeda sa kojim su oborili klupski rekord otkada se takmiče u Super ligi Srbije. Pobeda je svima u klubu imeprativ jer bi mogla da im omogući nastavak takmičenja u plej ofu uz malo sportske sreće u ostalim rezultatima.

Šef struke Predrag Rogan očekuje nastavak uspešnog niza – Moji momci su svesni obaveza i zadataka koje imaju u nedelju kada im u goste dolazi ekipa Rada, koja je pokazala da u ovom šampionatu igra izuzetno čvrsto i agresivno. Naš protivnik je sastavljen od iskusnih, kvalitetnih igrača a uz njih su i mladi i perspektivni fudbaleri koji su dobro ukumponovani. Teba napomenuti da je Rad na četiri poslednje utakmice koje je igrao na strani izgubio samo od Radničkog iz Niša, na ostale tri utakmice su zabeležili nerešen rezultat i to bez golova što govori o njihovom načinu igranja na gostovanjima. Mi smo pod inercijom pobeda i dobrih rezultata i verujem da će momci ponovo da se pokažu i ostvare još jedan pozitivan rezultat u nizu.

Dejan Kerkez se nadovezao na svog trenera – Svesni smo uloga ove utakmice, lepa prilika da regularni deo okončamo jednim lepim rezultatom i da nas sve obradujemo ulaskom u plej of. Međutim, ne bih mnogo da se opterećujem sa tim, spremamo se kao za svaku drugu utakmicu da ponovimo nivo zalaganja, trošenja i rada na utakmici i nadamo se da će to nagraditi rezultat. Pozvao bih navijače da dođu na utakmicu i budu naš dvanaesti igrač