Spartak Ždrepčeva krv – Radnički (Sombor) 4:1 (0:0)

Gradski stadion u Subotici. Sudija: Jeknić. Strelci: 1:0 Alfonso(49.), 2:0 Rušević (57.), 2:1 DRvar (68.), 3:1 Simin (81.), 4:1 Guzjan (87.)

Spartak Ždrepčeva krv: Jelovac, Alfonso, Ivančević, M. Bogićević, Milošević, Moris, Đurasović, Vidaković, Mihajlović, Bijelović, Nikolić. Igrali još: Tasić, Dulić, Rajović, Jančić, Todoroski, Rušević, Simin, Guzjan, Desnica, Vrbljanac, Kolarić, Dimković, Erdelj

Radnički: Tojzem, Vojvodić, Goranić, Vasiljević, Blagojević, Milovanović, Stevanović, Vidaković, Pavdić, Antonić, Kovačević. Igrali još: Jeličić, Stojaković, Kočarević, Vranješ, Rančić, Pljoštar, Drvar, Đurđev, Rašković, Mirkov.     

Fudbaleri Spartaka slavili su u prvoj kontrolnoj utakmici koju su odigrali u Subotici. Subotičanis u bili efikasni u drugom poluvremenu gde su postigli četiri gola. 

U prvom poluvremenu obe ekipe su pokazale dobar fudbal s obzirom da su pripreme tek nedavno počele. Prvi deo završen je bez golova da bi u nastavku meča čak pet lopti završilo u mrežama. Spartak je poveo golom Alfonsa u 49. minutu. Prednost je udvostručio Rušević , da bi somborci preko Drvara smanjili na 2:1. Simin, fudbaler iz omladinske škole Spartaka postigao je gol u 81. minutu za vodstvo domaćina od 3:1. Konačan rezultat od 4:1 postavio je Guzjan u 87. minutu.