Inđija – Spartak Ždrepčeva krv 1:2 (1:1)

Gradski stadion u Inđiji, bez prisustva gledalaca. Sudija: Nenad Minaković. Strelci: 1:0 Mihajlo Jovanović (7. min), 1:1 Nikolić (9. min), 1:2  Marčić (70. min). Žuti kartoni: Purtić 69. i Mihajlo Jovanović 78. (Inđija), Tekijaški 52. i Ivančević u 69. min za Spartak Ždrepčeva krv.

Inđija: Preković, Cucin, Mihajlo Jovanović, Milijan Ilić (79. Čermelj), Bastajić, Banjac (68. Dimitrov), Aleksa Jovanović (56. Milan Janjić), Purtić, Brana Ilić (56. Vasilije Janjić), Milosavljev (79. Marković), Vidić.

Spartak Ždrepčeva krv: Dokić, Dunđerski, Tekijaški, Ivančević, Vidović,  Jočić, Marčić (88. Milić), Srećković (46. Bijelović), Tufegdžić (11. Vidaković), Denković (80. Urošević), Nikolić (46. Bajić). 

U utakmici bez rezultatskog značaja slavio je Spartak odličnim golom Marčića u 70. minutu i najavio da u dobroj atmosferi dočekuju Partizan pred svojih 1.000 gledalaca. 

Početak utakmice nagoveštavao je meč sa puno šansi za gol. Zapretio je Spartak u 5. minutu preko Nemanje Nikolića čiji šut zaustavlja golman domaćina. Međutim, samo dva minuta kasnije gol na suprotnoj strani, korner je izveo Banjac a najviši u skoku pred golom subotičana bio je štoper Jovanović koji dovodi svoj tim u vodstvo.  Nakon tri minuta Spartak dolazi do poravnanja takođe iz prekida. Lopta ubačena sa kornera pada u peterac domaćina gde je najprisebniji bio Nikolić koji je šalje u mrežu za 1:1. 

Nakon brza dva gola ritam igre je znatno opao pa do kraja poluvremena nije bilo ozbiljnijih prilika za gol. Pojačala se i kiša u drugom poluvremenu koja je sprečila igrače da pokažu nešto više u nastavku utakmice. Spartak je do pobedonosnog gola došao u 70. minutu nakon odličnog šuta Marčića sa oko 25 metara, ni parada golmana Prekovića nije sprečila put lopte u mrežu pa su se Subotičani iz Inđije vratili sa sva tri boda.