Rad – Spartak Ždrepčeva krv 0:1 (0:1)

Stadion Kralj Petar Prvi u Beogradu, meč bez prisustva publike. Sudija: Aleksandar Živković. Strelci: 0:1 Milošević (35. iz penala)

Rad: Kahriman, Lazarević, Ciger, Đorić, Radivojević, Đurić, Trifunović (79. Gazivoda), Damnjanović, Novaković(69. Tučević), Kovačević (55. Jovanović)

Spartak Ždrepčeva krv: Dujmović, Dunđerski, Jočić, Ivančević, Milošević, Marčić (87. Branković), Shimura, Savković (77. Bajić), Tufegdžić, Srećković (73. Vujanović), Bijelović (86. Vidaković). 

  Fudbaleri Spartaka pobedom su okončali 2020 godinu sa kojom su pokazali visoke ambicije. Gol odluke postignut je u prvom poluvremenu, tačnije u 35. minutu nakon udarca kapitena Miloševića sa bele tačke. 

Utakmica je počela šansom Rada, nakon asistencije Novakovića lopta je došla do Trifunovića koji je 4. minutu šutirao pravo u golmana Dujmovića. Četiri minuta kasnije Radivojević pogađa spoljni deo mreže Subotičana. Uzvratili su fudbaleri Spartaka golom u 35. minutu, Srećković je uputio loptu u protivnički kazneni prostor gde se nalazio Luka Bijelović koji šutira ka golu, lopta na putu do mreže pogađa Bojana Cigera u ruku nakon čega je glavni sudija dosudio najstružu kaznu. Siguran izvođač bio je kapiten Milošević za 0:1. U poslednjem minutu prvog dela sa dvadesetak metara Kovačević je pokušao da savlada Dujmovića. Dva minuta kasnije uzvratio je šutem iz daljine Lazar Tugedžić, ali rezultat se nije menjao. 

U drugom poluvremenu domaćini su pokašali da dođu do poravnanja. Ozbiljnu priliku propustili su u 70. minutu, Trifunović je uputio loptu u šesnaesterac gde je zahvatio Novaković koji je umesto mreže pogodio odbrambenog igrača Subotičana, Davida Dunđerskog u glavu. Pet minuta kasnije Đurić je uputio dobar šut sa dvadesetak metara i istakao golmana Dujmovića. Do kraja susreta domaćini su imali još par poluprilika, ali odbrana subotičana je bila na visini zadatka.