Spartak Ždrepčeva krv – Partizan 2:1 (0:0)

Novi Sad, Stadion: Karađorđe. Sudija Milorad Mažić. Strelci: Makarić u 68. i Milić u 82. za Spartak Ždrepčevu krv. Leonardo u 79. minutu za Partizan.

Spartak Ždrepčeva krv: Janošević, Žuk, Pavićević, Žalasan, Bačanović, Anđić, Ađuru, Farkaš, Torbica (52. Makarić), Ivanović (85. Radanović), Mudrinski (67. Milić).

Partizan: Šaranov, Vulićević, Balažić, Milenković, Miletić, radović, Đurđić (54. Stevanović), Ilić (72. Leonardo), Mihajlović (69. Vlahović), Božinov.

Subotičani su savladali Partizan u utakmici u kojoj su sva tri gola postignuta u drugom poluvremenu u posledenjih dvadesetak minuta. Pobedonosni gol postigao je Milić u 82. minutu i time doneo veliku radost svojoj ekipi.

Prvo poluvreme nije donelo nekih ozbiljnijih prilika ni na jednoj strani. Partizan je imao blagu terensku inicijativu ali osim pokušaja Mihajlovića i Radovića nisu stvorili opasniju priliku za gol. U nastavku utakmice publika je videla tri gola. Poveo je Spartak u 68. minutu kada se Milan Makarić uputio u solo prodor i sa ivice šesnaesterca preciznim i jakih šutem savladao golmana Šaranova. Desetak minuta kasnije Leonardo je izjednačio šutem sa oko 18 metara kada je loptu poslao u levu stranu Spartakovog gola. Konačnu pobedu Spartak je izvojevao u 82. minutu. Milić je iskoristio neodlučnost golmana Šaranova, bio je brži od njega lobovao ga i poslao loptu u praznu mrežu za veliko slavlje subotičana.