Fudbaleri „Spartaka“, bez Bojana Čečarića, započeli su sa pripremama za prolećni deo sezone

Za fudbalere „Spartaka“, danas, je završen zimski odmor, koji im je trajao 23 dana. Kao što je to već i ranije bilo najavljeno, šef stručnog štaba plavih golubova Predrag Rogan okupio je svoje izabranike na Gradskom stadionu, a sa prvom prozivkom igrača, i zvanično, su startovale pripreme subotičkog superligaša za prolećni ciklus takmičenja.

Prvi deo trenažnog procesa fudbaleri „Spartaka odradiće u Subotici, gde će, 19. januara, odigrati premijernu kontrolnu utakmicu protiv mađarskog prvoligaša, ekipe „Bekeščabe“, nakon čega će se plavo-bela ekspedicija, 23. januara, preseliti u tursku Antaliju.

Na prvom okupljanju fudbalera „Spartaka“ nije bilo ofanzivnog veziste Bojana Čečarića, koji je potpisao troipogodišnji ugovor sa poljskim superligašem „Krakovijom“.

Iako su Subotičani opet ostali bez jednog od najboljih i najefikasnijih igrača, Uprava plavih golubova, uveliko radi na dovođenju novih pojačanja, a nastavak šampionata u domaćem fudbalskom „elitnom društvu“ zakazan je za 16. februar, kada će „Spartak“ biti gost poslednjeplasiranog „Dinama“ iz Vranja.

Preuzeto sa yueco.com