Spartak Ždrepčeva krv nije uspela da se plasira među osam najboljih u Super ligi pa će takmičenje nastaviti u plej autu. U nedelju 17. aprila sa početkom od 14:00 časova na Gradskom stadionu u Subotici dočekuju ekipu Novog Pazara koja ih je pre tri nedelje iznenadila u Subotici pobedivši sa 2:1. 

Utakmicu je najavio Nebojša Vučković, šef stručnog štaba – Prvo bih iskoristio mogućnost da pozovem subotičku  publiku da nam pruži podršku u vrlo važnoj predstojećoj utakmici. Što se tiče igračkog kadra izostaće Milošević, Alfonso i Shimura a svi ostali će biti spremni za utakmicu. Osvrnuo bih se na utakmicu od pre tri nedelje koju smo izgubili od Novog Pazara. Očito da u toj utakmici nismo bili dobri u pojedinim fazama igre zbog čega se to rezultovalo porazom. Ekipa je radila na tome da poprave te nedostatke zbog čega nam u nedelju odgovara isključivo osvajanje sva tri boda. 

Prvotimav Lazar Tufegdžić takoše je prvo pozvao publiku da dođe u što većem broju da ih podrži. – Mislim da ćemo prirediti jednu pravu fudbalsku predstavu u kojoj će publika moći da uživa. Verujem u ono što radimo, mislim da smo dosta podigli nivo igre. Verujem da ćemo pobediti i osvojiti tri boda za mirniji nastavak prvenstva.