Fudbaleri Spartaka u 11. kolu Super lige gostuju ekipi OFK Beograda. Utakmica se igra u Beogradu na stadionu Karaburma u subotu 26. septembra sa početkom od 16 časova. Subotičani nakon remija sa Borcem očekuju osvajanje novih bodova u Beogradu.

Šef struke subotičana Stevan Mojsilović očekuje da ekipa odigra meč na nivou  svojih gostovanja u Beogradu, protiv Partizana i Rada.  – Spartak je ove jeseni u Beogradu odigrao dve utakmice i u oba slučaja u izuzetno visokom ritmu. Želim da ponovimo takvu igru i htenje, i tada se možemo vratiti sa pozitivnim rezultatom i bodovima u  Suboticu.

Napadač Nemanja Milić očekuje odobriu igru i pozitivan rezultat. – Gostujemo dobroj ekipi koja se trenutno nalazi u rezultatskoj krizi. nanizali su pet poraza, i sigurno će imati dodatni motiv i želju da se pobedom vrate i prekinu negativan skor. Kao nekadašnji igrač OFK Beograda znam kako stvari kod njih funkcionišu. To je ekipa koja ima spoj mladosti i iskustva, koja ima talentovane igrače koji prolaze dobru školu. Ove sezone su u krizi rezultata, ali to nikako ne sme da nas zavarava. Iza nas su tri meča bez poraza, što nas dodatno motiviše, a istovremeno nam smanjuje rezultatsko opterećenje. Bez obzira na to, želja i motiv nisu manji, želimo dobru partiju, kao što je bilo i do sada, golove i bodove.

Situacija u igračkom kadru je znatno bolja. Jočić je odradio kartone a u tim se vraćaju Farkaš i Uzuma.  Izostaće povređeni Božović koji će pauzirati duže vreme i Jondić koji se povredio tokom nedelje.