Spartak – Mladost (Lučani) 0:0

Teren SC „Biljanini izvori“. Gledalaca 50. Sudija: Đorđoski (Ohrid)

SPARTAK: Janošević, Farkaš, Milošević, Kovačević, Antonić, Jočić, Šljivić, Tumbasević, Torbica, Ivanović, Milić. Igrali su još: Novaković, Mudrinski, Tomić, Ilić, Zlatković, Žuk, Makarić, Mrkela.

MLADOST: Krznarić, Pešić, Živanović, Saničanin, Lazevski, Luković, Milosavljević, Stanojević, Kitanovski, Jovanović, Mišel. Igrali su još: Lepović, Šatara, Živadinović, Golubović.

Fudbaleri Spartaka završili su dvonedeljne pripreme u Ohridu. U poslednjoj proveri protiv Mladosti iz Lučana zabeležili su remi i još jednom odigrali utakmicu bez golova. Zbog obilne kiše teren je bio blatnjav i težak za igru te se utakmica igrala dva puta po 35 minuta.

Prvu priliku Spartak je imao u uvodnim minutama kada je nakon slobodnog udarca koji je izveo Torbica, lopta došla do Ivanovića koji šutira pored gola. Pokušao je kasnije Milić iz daljine da bi Mladost uzvratila šutem Živanovića.

U nastavku utakmice dobar napad subotičana koji je potekao od Šljivića preko Novakovića u poslednjem trenutku je zaustavljen od odbrane Lučana, da bi u finišu meča Mladost propustila dve poluprilike tako da je meč okončan bez pobednika i bez golova.

Spartak je odigrao pet kontrolnih utakmica na Ohridu u kojima nije primio ni jedan gol a postigao je dva u pobedi nad Metalurgom.