Još jednom je Spartak Ždrepčeva krv uskraćen da bolju igru kruniše pobedom i to zbog pogrešnih odluka glavnog sudije meča Bojana Nikolića.

Ovo je već drugi put u četiri kola da je FK Spartak Ždrepčeva krv oštećen i da je sudija direktno uticao na rezultat.
U utakmici 21. kola protiv ekipe FK Radnički Niš pri rezultatu od 1:0 u 35. minutu sudija Lazar Lukić nije svirao očigledan prekršaj u šesnaestercu nad Nemanjom Nikolićem i direktan crveni karton.
U 24. kolu protiv ekipe FK Javor iz Ivanjice pri vodstvu od 2:1 sudija Bojan Nikolić u 57. minutu nije svirao očigledan kazneni udarac nad Tufegdžićem.
Karakteristično je da su obe situacije pri vodstvu Spartaka, gde bi realizacija kaznenih udaraca značajno uticalo na krajnji rezultat. Obe utakmice završene su nerešeno gde je Spartak ostao oštećen za četiri boda.

Izjava potpredsednika kluba Branislava Savića za žurnal:

“Kod rezultata 2:1 za Spartak, Nikolić nije dosudio kazneni udarac u 57. minutu kada je golman Đorđe Lazović faulirao Lazara Tufegdžića, jer je zakasnio da stigne loptu. Nakon nedosuđenog penala nad Tufegdžićem već posle minut, Nikolić je na suprotnoj strani pokazao na belu tačku posle prekršaja Miloševića nad Dolmagićem koji možda i nije bio za najstrožiju kaznu. Ipak, za Nikolića u toj situaciji nije bilo dileme. Ponovo smo oštećeni, ovog puta u režiji Bojana Nikolića. Kragujevački arbitar uticao je direktno na rezultat. Imalo je šta da se vidi na stadionu kraj Moravice, četiri lepa gola, otvorena igra oba rivala. Nažalost ponovo pričamo o ružnoj strani fudbala, iako je naša ekipa, po svim parametrima zaslužila pohvale za učinak u prolećnom delu sezone”.