FK Čukarički – FK Spartak Ždrepčeva Krv 3:1 (1:0)

Beograd, 9. kolo Super lige Srbije. Glavni sudija: Piper Petar. Strelci: 1:0 – Tedić u 13, 1:1 – Šimura u 52, 2:1 – Mudrinski u 77, 3:1 – Kajević u 82. minutu.

FK Čukarički: Stevanović, Docić, Stevanović, Tedić (od 76. min Mudrinski), Birmančević (od 76. min Zorić), Kopitović, Owusu, Puškarić, Stojanović (od 59. min Kajević), Bogosavac, Đorđević
Trener: Krunić Simo

FK Spartak Ždrepčeva Krv: Ostojić, Shimura, Jočić, Kerkez, Tekijaški, Milošević, Glavčić (od 78. min Marčić), Denković (od 74. min Obradović), Vukčević (od 81. min Đenić), Čečarić, Ćalasan
Trener: Gaćinović Vladimir

Subotičani su doživeli poraz od Čukaričkog od 3:1, međutim po prikazanoj igri sigurno da rezultat nije prava slika dešavanja sa terena. Domaćin je iskoristio svoju prvu ozbilniju priliku. Akcija je krenula od  Bogosavca a zatim preko Birmančevića loptadolazi do Tedića koji je šaljej u mrežu za vodstvo od 1:0.

Spartak je uzvratio protivnku, imao terensku inicijativu i stvarao šanse za gol. Izjednačili su u 52. minutu kada je po levoj strani prošao Glavčić, loptu prosledio do Shimure koji glavom poravnava na 1:1. Utakmicu su prelomili rezervisti Čukaričkog koji su doneli pobedu svom timu. Samo što je ušao u igru, Mudrinski je postigao gol. Nakon ubacivanja lopte sa leve strane, Kajević je šutirao glavom, odbrana Spartak je odreagovala i loptu izbila, međutim samo do Mudrinskog, koji je pogodio mrežu za 2:1 samo minut kasnije nego što je ušao u igru. 

Odličnu priliku za poravnanje Spartak je propustio osam mnuta pre kraja susreta. Centrirao je Marčić, najviši u skoku bio je Shimura, čiji šut glavom ovaj put brani golman Stevanović. U sledećem napadu domaćin je kaznio promašaj subotičana. Izveli su fudbaleri Čukaričkog brzu kontra akciju, Mudrinski je uposlio Kajevića koji pogađa mrežu za konačnih 3:1.