Metalac – Spartak 1:0 (1:0).

Gornji Milanovac. Stadon FK Metalac. Gledalaca: oko 1.000. Sudija: Stoilković Igor. Strelac: Nikola Dimitrijević u 38. min.

Metalac: Belić, Nikodijević (61. Mijailović), Rnić, Otašević, Simov (23. Dopuđ), Panić, Brkić, Merdović, Đenić, Dimitrijević, Mladenović (77. Luković).

Spartak: Janošević, Farkaš, Kovačević, Antonić,  Eke, Jočić, Tumbasević, Makarić (56. Ivanović), Torbica, Mrkela (71. Zlatković), Ilić.

Spartak porazom završava ovu godinu. Izgubili su od Metalca u Gornjem Milanovcu minimalnim retultatom od 1:0, odlučujući golom Nikole Dimitrijevića u 38. minutu sureta.

Metalac je zapretio preko Đenića koji je pokušao sa 25 metara, no golman Janošević je siguran i loptu izbija u korner.  Obe ekipe su igrale u visokom tempu sa blagom terenskom inicijativom Metalca. Pokušao je Jočić da iznenadi domaćeg golmana ali bilo je dosta traljavio. Dobar šut Vladimira Torbice, kapitena Spartaka, odlazi tik iznad prečke u 21. minutu. Par minuta kasnije Mrkela je odlično prošao par igrača uposlio Ilića čiji šut u poslednjem trenutku blokiraju igrači Metalca.

Najbolju priliku Spartak propušta nakon pola sata igre, Torbica je uputio centaršut po zemlji do slobodnog Makarića koji sa par metara promašuje gol. Usledio je pritisak Metalca koji je krunisan u 38. minutu. Dimitrijević je primio loptu na oko 25 metara od gola, oslobodio se svog čuvara i snaćno šutirao ka golu, lopta je na svom putu zakačila jednog odbrambenog igrača Spartaka, promenila smer i prevarila Janoševića za 1:0.

U nastavku susreta Spartak je pokušao da dođe do izjednačenja. Pokušao je Tumbasević u 55. minutu a dva minut akasnije i Đorđe Ivanović. Preuzeli su kontrolu igre i opasno pretili domaćinima. Priliku u 73. minutu propušta Ilić sa desetak metara na asistenciju Makarića. Pokušali su u finišu utakmice Ivanović i Zlatković, ali iz obe šanse golman Metalca je izašao kao pobednik.