OFK Beograd – Spartak 2:0 (1:0)

Beograd, Sudija: Milorad Milićević. Strelci: Denković u 5. i Jovanović u 86. minutu (OFK Beograd)

OFK Beograd: Čupić, Liščević, Planić, Savić, Ignjatijević, Damjanović, Gojkov (88. Simić), Jovanović, Denković (75. Cuckić), Andrić (2. Subašić), Pejović.

Spartak: Mirković, Eke, Marinković, Jokić (65. Jočić), Spremo, Živković, Tomović, Banjac, Alić, Klisura, Fedin (45. Ivanović).

Subotičani su poraženi od OFK Beograda u utakmici 11. kola Super lige. Domaćini su golovima Denkovića i Jovanovića izvojevali važnu pobedu i prekinuli negativan niz.

Poveo je OFK Beograd u 5. minutu susreta odličnim golom Denkovića sa ivice kaznenog prostora. Nastavili su domaći sa pritiscima i atacima ka golu Mirkovićakoji je odlično intervenisao u 33. minutu kada je ušao u šut Jovanoviću i sprečio siguran pogodak beograđana.

Drugo poluvreme nije donelo ništa novo na terenu. OFK Beograd je kontrolisao igru dok su golubovi pokušavali iz kontra napada da poravnaju rezultat. Idealna prilika za izjednačenja naglo se pojavila u 60. minutu kada je Planić oborio Marinkovića u kaznenom prostoru OFK Beograda a sudija Milićević pokazao na belu tačku. Loptu je namestio Jokić, izveo najstrožu kaznu, međutim golman domaćih uspešno je sačuvao svoj gol.  Sedam minuta kasnije golman Mirković zaustavio je šut glavom Savića sa dva metra i time još jednom sačuvao svoju mrežu sigurnog pogotka. Konačan rezultat postavio je Jovanović sa penala koji je dosuđen pošto je Marinković igrao rukom u kaznenom prostoru posle šuta Gojkova.