Radnički – Spartak Ždrepčeva krv 3:0 (1:0)

Stadion Čair i Nišu. Gledalaca: oko 500. Sudija: Srđan Jovanović. Strelci: 1:0 Dimić (34.), 2:0 Štulić (60.), 3:0 Štulić (79. iz jedanaesterca)

Radnički: Stevanović, Aksentijević, Yamkam, Savić (83. Stajić), Stojanović, Pejović, Marjanović (67. Đurišić), Cvetković (67. Mesarović), Dimić (83. Ajdar), Petrov (83. Jovanović), Štulić.  

Spartak Ždrepčeva krv: Manojlović, Tanasin, Filipović, Ostojić, Shimura, Stanić, Đurasović, Tumbasević (72 Tošeski), Bijelović (66. Srećković), Bosić (66. Todoroski), Obradović (72. Hrstić)

Subotičani su u Nišu zabeležili četvrti uzastopni poraz nakon čega je šef struke Spartak Ždrepčeve krvi, Slavko Petrović podneo ostavku. 

Spartak je dobro otvorio utakmicu, prvu priliku imali su već u 3. minutu nakon dosuđenog slobodnog udarca sa oko 20 metara od gola. Loptu je uzeo Bosić i poslao je u živi zid. Nakon toga domaćini su preuzeli inicijativu međutim nisu uspeli da stvore ozbiljniju pretnju po gol Spartaka koji je šansu tražio preko kontranapada. Radnički je do vodstva došao u 34. minutu kada je Pejović presekao napad Subotičana, i započeo brzu akciju koju su ispratili Štulić, Petrov i Dimić nasuprot usamljenog Filipovića. Razmenili su Štulić i Petrov dupli pas te uposlili slobodnog Dimića kome nije bilo teško da savlada golmana Manojlovića za 1:0. Samo par minuta kasnije domaćin je mogao da duplira vodstvo, međutim Stefan Cvetković sa dva metra od gola loptu glavom šalje u gol aut. 

Početak drugog poluvremena protekao je u inicijativi Spartaka, da bi ubrzo domaćini uspostavili ravnotežu na terenu. Radnički je u 61. minutu duplirao vodstvo, preciznim šutem Štulića sa oko 15 metara. Konačan rezultat postavljen je nakon dosuđenog penala za domaći tim pošto je Sava Petrov oboren u kaznenom prostoru. Štulić je bio precizan sa bele tačke za konačnih 3:0.