Javor Matis – Spartak 2-0 (2-0)

Stadion Javora. Gledalaca 300. Strelci: Dražić 16 i Docić 22 (iz penala) za Javor. Sudija Igor Sojilković

Javor Matis: Đogatović, Gajić, Miletić, Crnomarković, Milović, Docić(87. Ajuru ), Đokić, Gafurov(58. Vujović), Eliomar Silva, Stojaković , Dražić (77. Zečević).

Spartak: Mirković, Farkaš, Antonić, Mezei, Kovačević, Jočić, Milošević , Plavšić, Makarić (56. Ilić), Milić (68. Jondić ), Ivanović(58. Gregorijević)

Fudbaleri Spartaka poraženi su u Ivanjici od Javora sa 2:0 golovima koji su postignuti u prvih dvadeset i pet minuta utakmice.

Subotičani su meč počeli oslabljeno bez kapitena Torbice ali se u tim vratio raspoloženi Plavšićem i zlatni orlić Milošević. Spartak je imao terensku inicijativu  na samom početku susreta stvorili su i dve ozbiljne prilike koje ponovo nisu supeli da pretvore u gol. Igrao se 9. minut kada je Plavšić pronašao Ivanovića koji gađa golmana Đogatovića. Par minuta kasnije Ivanović je za trenutak zakasnio i lopta odlazi u gol aut.

Javor je ubrzo odgovorio na inicijativu Spartaka i počeo više da se okreće napadu. Do vodstva su došli u 16. minutu kada je Đokić idealno pronašao Dražića koji se lepo snašao između dva odbrambena igrača subotičana i iz neposredne blizine rutinski loptu poslao u mrežu. Nakon samo šest minuta usledio je novi gol za domaćina. Gufurov je ušao u kazneni prostor koga je nesmotreno na ivici oborio Antonić a sudija pokazao na belu tačku. Siguran izvođač bio je Docić za 2:0.

U drugom poluvremenu Spartak je krenuo znatno ofanzivnije ka golu. Plavšić je spretno upošljavao svoje saigrače i bio jedan od najraspoloženijih uz golmana Mirkovića u redovima Spartaka, međutim ponovo je falila konačna završnica. Odličnu priliku imao je Milić u 60. minutu kada je uputio nezgodan udarac na gol Javora, no istakao se golman Đogatović.

Spartak je ostao bez datog gola iako su golubovi stvorili nekoliko izgledanih prilika. Šansu za popravni imaće za nedelju dana kada pred svojom publikom dočekuju ekipu Mladosti.