Spartak – Radnički (Niš)  1:2 (0:0)

Gradski stadion u Subotici. Sudija: Dejan Dimitrijević. Gledalaca: oko 500. Strelci: Mrkić u 54. min. Jovanović A. u 71 min.  za Radnički. Milošević u 87. za Spartak

Spartak: Janošević, Antonić, Kovačević, Jočić, Milošević, Tumbasović, Šljivić, Mrkela (60. Novaković), Torbica (70. Jokić), Ivanović, Milić (46. Mudrinski)

Radnički: Jovanović, Petrović, Bulatović D., Bulatović R. (82. Đorđević), Lakić Pešić, Krstić (79. Mitrović), Đuričković, Marjanović, Mrkić (90. Todorović), Apostolović, Jovanović A.

Radnički je uspeo da prekine neuspešnu tradiciju i odnese bodove iz Subotice. Sva tri gola postignuta su u drugom poluvremenu.

Spartak je utakmicu otvorio šansom Ivanovića koji je na asistenciju Mrkele pokušao da savlada golmana Jovanovića. Radnički je zapretio preko Radoša Bulatovića nakon čega se Igra preselila na sredinu terena bez većih priika na obe strane. Na nova uzbuđenja čekalo se do finiša prvog poluvremena kada su obe ekipe propustile po jednu priliku. Pokušao je Torbica iz slobodnog udarca, ali lopta odlazi pravo u ruke golmana. Da bi prvi deo bio završen šansom Radoša Bulatovića koji je snažno šutirao, ali golman Janošević uspešno je sačuvao svoju mrežu.

Ekipe su u drugom poluvremenu zaigrale znatno agresivnije sa većom željom za pobedom. Radnički je na žalost domaće publike ubrzo poveo sa 1:0. Akciju Spartaka prekinuli su gosti i organizovali brzu kontra akciju koja je krenula od Bulatovića zatim je lopta došla do kapitena Jovanovića koji je uleteo u kazneni prostor, došao je do same korner linije, prevario golmana Janoševića i uposlio Marka Mrkića kome nije bilo teško sa go linije da loptu sprovede u mrežu u 54. minutu

Spartak je mogao da izjednači u 67. minutu kada je Novaković izveo slobodan udarac sa oko 20 metara.  Stvorila se gužva u šesnaestercu u kojoj se subotičani nisu dobro snašli. Radnički je ubrzo duplirao prednost. Marjanović je sa leve strane odlično izveo korner za nišlije, Jovanović je loptu samo okrznuo glavom i poslao je u mrežu.  Domaći su tada zaigrali znatno agresivnije i uspeli da smanje prednost Radničkog u 87. minutu iz odlične kontra akcije koje je krenula od Mudrinskog, da bi lopta preko Jokića došla do Miloševičća koji je uleteo u šesnaesterac i u punom trku savladao golmana Jovanovića za konačnih 1:2.