Krila Sovjetov – Spartak Ždrepčeva krv 4:1 (0:0)

Belek – Turska. Strelci: 1:0 Vityugov (48.), 2:0 Sergeev (74.), 2:1 Jočić (77.), 3:1 Gatcan (80.), 4:1 Vilhjalmsson (90.)

Krila Sovjetov: prvo poluvreme Ovsiannikov, Poluiakhtov, Chernov, Gorshkov, Prishchepa, Hadi, Sokolov, Smirnov, Tcypchenko, Golenkov, Kanunnikov drugo poluvremeFrolov, Soldatenkov, Kombarov, Bozhin, Vityugov, Ezhov, Zeffane, Gatckan, Vilhjalmsson, Zinkovsiy, Sergeev

Spartak Ždrepčeva krv: prvo poluvreme – Dujmović, Vidović, Tekijaški, Shimura, Milošević, Đurasović, Marčić, Jovanović, Srećković, Vudaković, Bijelović. drugo poluvreme – Dubljanić, Jović, Branković, Stojanović, Mažić, Jočić, Jevremović, Miodragović, Rajović, Vujanović, Furtula

Fudbaleri Spartaka izgubili su u prvoj pripremnoj utakmici za vreme svog boravka u Antaliji. Poraženi su od ekipe Krila Sovjetov sa 4:1, svi golovi postignuti su u drugom poluvremenu. 

Obe ekipe nastupali su sa dve ekipe koje su igrale po 45 minuta. U prvom poluvremenu Spartak je igrao sa igračima koji su  bili okosnica koja je iznela dosadašnje prvenstvo. Taj deo utakmice završen je bez golova. U nastavku utakmice za subotičane su zaigrali mlađi igrači i oni sa manjom minutažom u prvenstvu. Povela je ekipa iz Rusije u 48. minutu golom Vityugova. Prednost su odvostručili u 74. minutu da bi tri minuta kasnije Jočić smanjio na 2:1. U samom finišu utakmice ruski igrači su postigli još dva gola za konačnih 4:1.