Spartak Ždrepčeva krv – Karvin 0:2 (0:1)

Stadion u Antaliji. Strelci: 0:1 Zorvan (34.), 0:2 Čmelik (78.)

Spartak Ždrepčeva krv: Jelovac, M. Bogićević, Žulj, Milošević, Vidaković, Đurasović, Moris, Bijelović, Mihajlović, Rajović. Igrali još: Dulić, Jezdimirović, Jančić, Vrbljanac, Desnica, Shimura, Šćepanović, Simin, Bogićević, Todoroski, Srećković. 

Karvina: Bajza, Latal, Buhta, Kobouri, Šehić, Zorvan, Janoš, Kvoze, Bartošak, Durosinmi, Čvajtija. Igrali još: Čmelik, Drame, Holik, Tulio, Jursa, Ciupa, Mikuš, Sloboda.

Subotičani su poraženi u prvoj kontrolnoj utakmici u Antaliji od češke prvoligaške ekipe Karvina.  Spartak je dobro otvorio utakmicu, napadali su ka golu protivnika, ali izostala je ozbiljnija završnica. Česi su do vodstva došli u 34. minutu, uputili su centaršut u šesnaesterac  gde je Latal glavom uposlip Zorvana koji pogađa mrežu za 0:1. 

U nastavku utakmice fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi su pokušali da dođu do poravnanja. Međutim, ekipa Karvina je udvostručila prednost u 53. minutu, strelac prvog gola Zorvan nesebično je prosledio loptu Čmeliku koji se osloboduo svog čuvara i postigao pogodak za 0:2       

Nakon sat vremena igre oba trenera su napravila veliki broj izmena kako bi pružili šansu svim igraličima da se nametnu i pokažu svoje kvalitete. Imao je Spartak nekoliko poluprilika do kraja utakmice, međutim rezultat se nije menjao.