Mladost GAT – Spartak Ždrepčeva krv 1:0 (1:0)

Gradski stadion Karađorđe u Novom Sadu. Gledalaca: oko 500. Sudija: Jovan Šegrt. Strelci: 1:0 Radulović (33. minut)

Mladost GAT: Milojević, Mijić, Kovačević, Milovanović, Stanković (90. Jočić), Sekulić, Arsić (83. Denić), Popović (83. Marušić), Dimitrov (63. Ilić), Radulović, Katanić (63. Vidakov) 

Spartak Ždrepčeva krv: Manojlović, Shimura, Filipović, Baksevanos, Mitrović, Stanić (85. Tošeski), Tumbasević, Bijelović (68. Bosić), Đurasović (85. Abraham), Srećković (68. Todoroski), Obradović.  

Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi poraženi su u Novom sadu od ekipe Mladosti GAT. Jedini gol na utakmici postigao je Andrija Radulović u 33. minutu susreta. 

Domaćini su u meč ušli silno motivisani zapretili su 6. minutu kada je sa 17 metara šutirao Katanić, međutim golman Manojlović je lako otklonio tu opasnost. Destak minuta kasnije Spartak je uzvratio, pokušao je Stanić međutim rezultat se nije menjao. Važnost susreta uticao je na obe ekipe te nije viđeno previše udaraca ka golu na obe strane. Mladost GAT je do prednosti došao u 33. minutu iz kontra akcije koju je završio Andrija Radulović za vodstvo od 1:0. 

Spartak je u drugo poluvreme krenuo agresivnije. Držali su češće loptu u svom posedu stvarali akcije, ali nisu uspeli ozbiljnije da ugroze gol protivnika. Domaćini su svoju šansu vrebali iz kontra napada. Pokušao je glavom Milovanović u 56. minutu a par minuta kasnije i Radulović, međutim nije to bilo opasno za gol gostiju. Subotičani su ozbiljnije zapretili u 65. minutu, međutim lopta nakon šuta Đurasovića završava tik pored stative. U finišu meča počela je da pada ozbiljna kiša koja je poremetila uslove za igru. Spartak nije uspeo da dođe do pogotka te su bodovi ostali u Novom Sadu.