Napredak – Spartak Ždrepčeva krv 1:0 (0:0)

Stadion Mladost u Kruševcu. Sudija: Jovanović Srđan. Strelci: 1:0 Đuričković (70.). Crveni karton : Đurasović Aleksa 64. min

Napredak: Vasiljević, Jovanović (61. Ivanić), Kerkez, Đuričković (89, Kočić), Kunić 77. Bačanin), Mršić, Stevanović (77. Rašković), Marjanović, Krstić, Jovanović, Ćuković. 

Spartak Ždrepčeva krv: Dubljanić, Dunđerski (86. Abraham), Vidaković, Bogićević, Ivančević, Shimura, Đurasović, Savković (67. Hrstić), Srećković (67. Marčić), Mihajlović (67. Šćepanović), Nikolić  

Subotičani su porazom završili tekuću godinu. Napredak je golom Đuričkovića u 70. minutu uspeo da dođe do sva tri boda.

Obe ekipe su borbeno i agilno otvorile utakmicu, Napredak je zapretio u četvrtom minutu preko Stevanovića koji pogađa okvir gola. Pokušao je isti igrač i u 15. minutu šutem pod prečku, međutim golman Dubljanić je odlično odreagovao. Spartak je u u prvom poluvremenu u dva navrata opasno zapretio ali na visini zadatka je bio domaći čuvar mreže Vasiljević. 

U drugom poluvremenu Subotičani su ostali sa igračem manje pošto je Đurasović nesmotreno startovao na Đuričkovića i zaradio crveni karton. Pokušali su Subotičani sa igračem manje da sačuvaju nerešen rezultat, međutim u 70. minutu Napredak je preko majstorije Đuričkovića stigao do gola. Nakon primljenog gola, iako igrački oslabljeni pokušali su igrači Spartaka da ugroze protivničkog golmana i dođu do izjednačenja. Nisu u tome uspeli tako da su bodovi ostali u Kruševcu.