Fudbalski klubovi Spartak Ždrepčeva krv  i Srbobran potpisali su ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji. Ugovorom je predviđena razmena igrača, što znači da će u budućem periodu fudbaleri Spartaka odlaziti na pozajmice u Srbobran i time ujedno svojim kvalitetom rezultatski pomagati ovom trenutno četvrtoligašu koji pretenduje ove sezone da se plasira u rang više. O dobroj saradnji svedoči i činjenica da je uprava Spartaka na čelu sa predsednikom Draganom Simovićem i ranije pomagala Srbobrancima tako što je donirala opremu, lopte i ostale rekvizite. Ugovor su potpisali Slaviša Tešanović predsednik FK Srbobran i Dragan Đorđević direktor Spartak Ždrepčeve krvi.

Ovo je za nas veliki trenutak da potpišemo saradnju sa jednim superligašem i to Spartakom iz Subitice. Nadamo se da će to biti uspešna saradnja i da će trajati što duže. Zahvaljujemo se upravi Spartaka što su uvažili našu molbu i došli ovde da ozvaničimo saradnju i odigramo prijateljsku utakmicu – rekao je Slaviša Tešanović predsednik Srbobrana.

Dragan Đorđević se zahvalio u ime predsednika Spartaka Dragana Simovića na sportsko poslovnoj saradnji ova dva kluba, a potom dodao: –  Sportska saradnja je zasnovana na tome da ćemo jedni drugima pomagati kako u igračkom kadru,  tako i u stručnom osposobljavanju trenera i omasovljavanju fudbala na ovim prostorima. Kako znate FK Spartak ŽK je idealna baza za razvoj mladih igrača i to nam je prvenstveno cilj i u budućnosti. Cilj ovog sporazuma koj smo potpisali sa FK Srbobran će biti samo početak jer Spartak ima u planu da potpiše ugovore sa par klubova iz okruženja – istakao je Đorđević.