Završena je mini prvenstvena pauza koja je Spartaku došla u pravom momentu. Trener Černišov sa svojim pomoćnikom Kruščićem iskoristili su dve nedelje da se još bolje upoznaju sa igračima i spremniji dočekaju težak nastavak prvenstva. Subotičani danas gostuju ekipi Mladosti, gde će pokušati da ostvare pozitivan rezultat.

Pomoćni trener Krušćić ističe dobar rad i odnos prema treninzima  – Iskoristili smo pauzu da odradimo mini pripreme. Vremena uvek manjka ali mislim da smo uspeli da upoznamo ekipu sa našim zahtevima što su momci dobro prihvatili. Igrački ova ekipa zaslužuje mnogo bolje rezulatate od onih koje su ostvarili, samo to moraju na terenu i da pokažu.  Imali smo odlične uslove na Zlatiboru gde smo proveli poslednjih nedelju dana. Očekuje nas težak zadatak protiv dobre ekipe Mladosti koja dugo nije izgubila utakmicu. Taktički igraju veoma dobro i pred svojim navijačima, ali i na gostovanjima.  Mi nemamo izbora i prostora, razmišljamo samo o pozitivnom rezultatu za nas. 

Goran Antonić, standardni prvotimac Spartaka očekuje pozitivan rezultat – Naš sledeći protivnik,  ekipa Mladosti igra odlično. Mi smo poslednju pobedu zabeležili poslednjeg vikenda u avgustu a oni tada poslednji poraz. Od tada su nanizali dosta bodova, međutim svaki niz je tu da se prekine. Sada imamo i dosta samopouzdanja, dobro smo radili sa novim trenerom Černišovim i verujem da će to doneti dobru kombinaciju za pozitivan rezultat.

U meču protiv Mladosti koji se igra u petak 20. novembra u 17 časova izostaće Kovačević i Uzuma koji imaju kartone, a nedostajaće i povređeni Milić i Mezei. Svi ostali su u kombinaciji za prvi tim.