Predstavnici kluba su na današnjoj konferenciji za štampu predstavili mladog igrača Aleksandra Vidovića, koji je ponikao u omladinskoj školi Spartaka. 

Aleksandar se posebno istakao u prošloj godini te je na završnoj svečanosti povodom završetka kalendarske godine proglašen za najboljeg omladinca u klubu. Po rečima predsednika Nikole Simovića uprava kluba je odlučila da sa njim potpiše profesionalni ugovor – kao nagradu za trud i rad koji je pokazao u prethodnom periodu odlučili smo da Aleksandru Vidoviću ponudimo prvi profesionalni ugovor. U narednom periodu će imati priliku da se pokaže i dokaže šefu struke Vladimiru Gaćinoviću. On je samo jedan od mnogih koji će u narednom periodu potpisati profesionalne ugovore iz naše škole, što je i cilj Spartaka. U poslednje vreme stalno naglašavam da je rad u Omladinskoj školi prioritet kluba.   

Mladog Aleksandra predstavio je i Ljubiša Dunđerski sportski direktor kluba – Dve najtraženije pozicije u fudbalu su centralni napadači, centralni i levi bekovi. Mi imamo sreće da  Aleksandar igra na poziciji centralnog i levog beka. Svojim radom, trudom i anagažovanjem na treninzima zaslužio je profesionalni ugovor. Želim mu puno sreće i očekujem da se za njegovo ime čuje na većem i višljem nivou. 

Aleksandar Vidović se na početku svog obraćanja zahvalio Upravi kluba i stručnom štabu – U Spartak sam stigao pre dve i po godine gde sam prošao kadetsku i omladinsku školu za koju imam pravo nastupa još šest meseci. Ovo je velika stvar za mene i očekujem da ću uspeti da ispunim očekivanja koja se od mene traže.