FK Spartak Ždrepčeva krv predstavio je dvojicu novih igrača koji će pojačati redove Subotičana. Reč je o portugalcu Andre Filipe Leal Carneiro Lealu i Mihajlu Baiću.

Igrače je predstavio sportski direktor Ljubiša DunđerskiSpartak se pojačao sa dva nova igrača, predstaviću ih po starini. Andre je odigrao 80 utakmica u Prvoj ligi Portugala. Na osnovu onoga što je nama trebalo brzo smo odreagovali, jer nam je bitan igrač na sredini terena. Nadamo se da će se što pre uklopiti u ovu našu Super ligu i biti naše pravo pojačanje. Drugi momak je Mihajlo Baić, standardni kadetski reprezentativac Srbije. Povuklo nas je da ga dovedemo jer je subotičanin i verujemo da se radi o igraču koji će u budućnosti obeležiti srpski fudbal.  Obojici bih poželeo sreću i da se što pre nametnu za prvi tim.  

Portugalac Andre Filipe je izrazio svoje zadovoljstvo dolaskom u Suboticu – Izuzetno sam zadovoljan dolaskom u Spartak i Suboticu. Želim da se pokažem svoj kvalitet i ovo će biti novo iskustvo za mene. Želeo bih da se zahvalim svima u klubu koji su verovali u mene. Verujem da ćemo se svi zajedno ostvariti bolji rezultat. 

Subotičanin Mihajlo Baić  vratio se u redove Spartaka. – zahvalio bih se svima što su me doveli u Spartak. Velika mi je čas t što sam se vratio u svoj matični klub. Imam 16 godina i tu priliku da debitujem u Super ligi i da treniram  sa prvom ekipom Spartaka.