Ljubiša Dunđerski , sportski direktor Sparetak Ždrepčeve krvi prtedstavio je najnovije pojačanje u klubu, senegalca Cheikhou Dienga koji je na pozajmicu došao iz turske ekipe Bašakšehira, trenutno drugoplasirane na tabeli.

– Spartak je postao poznat i u Evropi što govori o dolasku ovakvog igrača iz Bešakšehira. Ovo pokazuje da je Spartak na pravom putu da se prepoznaju njegove igre i ofanzivna taktika. Dieng je došao kao veliko pojačanje i nadamo se da će ispuniti sve što je stručni štab i mislio da može da doprinese. Njegovim dolaskom sigurno će naprediovati i ostali igrači u ekipi. Igra na poziciji levog bočnog napadača a može da igra i na desnoj strani. – rekao je Ljubiša Dunđerski

Cheikhou Dieng je rodom iz Senagela – Iako ću biti ovde samo pola sezone želim da pomognem mom novom timu da ostvari što bolji plasman. Nikada nisam bio u vašoj zemlji, ali sam izuzetno prijatno iznenađen. Ljudi su izuzetno prijatni i gostuljubljivi i ono što mi izuzetno prija da mnogi pričaju engleski zbog čega mi je olakšana komunikacija. Nisam čuo ništa ni o timu do sada, ali moram reći da su momci odlični i da su me lepo prihvatili te se osećam kao kod svoje kuće. 

Novo pojačanje ima pravo nastupa u predstojećoj utakmici u kojem Spartak Ždrepčeva krv dočekuju Crvenu Zvezdu.