Fudbalski klub Spartak Ždrepčeva krv na današnjoj konferenciji za štampu predstavio je Mihaila Milutinovića (1995g), još jednog mladog igrača koji je pojačao redove plavo-belih.

Sportski direktor Ljubiša Dunđerski napomenuo je da je dovođenje novog igrača bilo primorano-  Povredom Cucina na poziciji bekova ostali smo sa po jednim igračem. Brzo smo odreagovali i angažovali Milutinovića koji može da igra na svim tim pozicijama. Imali smo sreće pa j eMihajlo već i debitovao u prošlom kolu protiv Voždovca.  Želim mu da se što pre uklopi i da dobije što više prostora za napredak. 

Mihailo Milutinović se zahvalio Upravi kluba na poverenju –  zahvalio bih se upravi i stručnom štabu što su me doveli. Debitovao sam u prošlom kolu protiv Voždovca u ne tako lepoj utakmici, ali u veoma važnoj i presudnoj pobedi za nas. To mi daje obavezu da se u ovoj prvenstvenoj pauzi što pre nametnem i opravdam poverenje što sam tako rano dobio priliku da se u pola sata pokažem. Nadam se da ću trudom i radom pomoći Spartaku da bude što bolji i da se izbori za plej of.