Danas je u prostorijama kluba na Gradskom staduonu u Subotici predstavljen novi stručni štab FK Spartak Ždrepčeva krv. Novi šef struke je Milan Milanović a njegov prvi pomoćnik Milan Kuljić. Saradnja je dogovorena do kraja sezone sa opcijom produženja na još jednu godinu. 

Predsednik kluba Nikola Simović prvo se zahvalio odlazećem Stručnom štabu – Zahvalio bih se prvo dosadašnjem šefu stručnog štaba Ljubiši Dunđerskom koji je proteklih šest meseci dao svoj maksimum i sve od sebe da napravimo što bolje rezultate. Mislim da u nekim momentima i nismo imali sreće i da je zaslužio više bodova i bolje rezultate po prikazanoj igri ekipe. Ljubiša ostaje u klubu na mestu sportskog direktora.  Zahvalio bih se i Savi Pavićeviću koji više nije u klubu a dao je svoj maksimum da pomogne. On je vojnik kluba i želim mu svu sreću u daljoj karijeri. 

Predsednik je predstavio i nove članove struke – Gospodina Milana Milanovića ne treba posebno predstavljati, poznat je u srpskom fudbalu. Vodio je brojne klubove u zemlji i inostarnstvu i beležio dobre rezultate. Siguran sam da će on svojim znanjem i iskustvom uspeti da razmrda našu ekipu i da će Spartak sa njim beležiti dobre rezultate i ostvariti opstanak u Super ligi. U stručnom štabu kao prvi pomoćnik pridružiće mu se Milan Kuljić kome se takođe zahvaljujem što je došao u klub i želim im dugu i uspešnu saradnju.  

Novi šef struke Milan Milanović zahvalio se na poverenju – Učiniću sve da opravdam ukazano poverenje i da dožemo do zacrtanog cilja što je sada opstanak u Super ligi. Provejava mišljenje da ekipa igra dobro samo da izostaju rezultati. Nameni je da promenim taj rezultat i ako je tako biće nam lakše. Moje viđenje sa strane je možda takmičarski naboj veći da ne uživamo u lepoti igre ali da se igra na rezuzultat jer je borba za opstanak. 

Svoje viđenje izneo je i novi pomoćni trener Milan Kuljić  – Mislim da smo svi na istom zadatku i debelo sam uveren da zajedničkim snagama možemo da ostvarimo sve zacrtano. Veliki sam optimista po tom pitanju.