U nastavak sezone FK Spartak ulazi pojačan sa pet novih igrača koje je danas u press sali na  Gradskom stadionu promovisao predsednik kluba Dragan Simović.

– Imali smo težak posao u prelaznom roku jer smo bili u situaciju da nemamo prava na grešku. Uspeli smo da u Suboticu dovedemo igrače koji će nam omogućiti da budemo dosta jači u odnosu na prvi deo sezone. Cilj je jasan, na svaki mogući način moramo da izbegnemo ispadanje iz Super lige Srbije. Radi se o iskusnim igračima koji su birani na pozicijima koje je tražio Stručni štab. Šljivić se već sada pokazao kao pravo pojačanje, Novaković je već igrao u Spartaku i o njegovim igrama sve znamo. Tomić je štoper sa velikim iskustvom, očekujemo i tu veliki pomak, pogotovo što nam sledi zgusnut rasporored i mogući problemi sa kartonima. Pridružio nam se i iskusni Branković koji igra na mestu levog beka gde imamo manjak zbog povrede Mezeija. Ekipi se pridružio i Mudrinski koji ima sigurno šta da pokaže u dresu Spartaka. Drago mi je da je i stručni štab zadovoljan, a sada je ostalo da sve to pokažemo i na terenu – rekao je predsednik Simović.

Osvrnuo se predsednik Simović i na dešavanja u jesenjem delu – Imali smo dosta nesretnih okolnosti prošle godine, tu je i čuvena utakmica protiv OFK Beograda i nepravedno oduzeti bodovi za koje ćemo se boriti do najviših instanci. Svedoci smo mnogih utakmica u Evropi, pa i kod nas, da klubovi odmaraju igrače pred važan meč. Mislim da smo sa novim igračkim kadrom spremni da se izvučemo iz teške situacije, i da već od prve utakmice u nastavku pokažemo svoj novi kvalitet.