Fudbalski klub Spartak Ždrepčeva krv promovisao je trojicu novajlija koju su pojačali konkurenciju u timu. 

Nove igrače predstavio je Vladimir Torbica – Sklopili smo dogovor sa trojicom novajlija koju su naša prva pojačanja u ovom prelaznom roku. Klub su pojačali Marko Žulj rođen 1996 godine koji je igrao u Sloveniji, Filip Tomašković rođen 2000 godine koji je prošao sve selekcije FK Dinamo iz Zagreba i Milan Jelovac (1993 godište) koji je došao iz Fk Loznica.  Želim im dobre pripreme, da se što pre nametnu Stručnom štabu i da svojim kvalitetom i znanjem doprinesu osvajanju bodovu u nastupajućoj polusezoni kako bi ostvarili cilj kluba, plasman u plej of.     

Marko Žulj rado se odazvao na poziv subotičana. Vernost klubu potpisao je na dve ipo godine – Prošlu polusezonu sam proveo u FK Radomlje u Sloveniji. Igram na poziciji štopera i zadnjeg veznog igrača. Rado sam došao na poziv Spartaka jer mi je cilj igrati u plej ofu Super lige Srbije i mislim da će to biti iskorak u mojoj karijeri.   

Filip Tomašković ističe da je odlično prihvaćen. Ugovor sa FK Spartak potpisao je na tri godine – Dolazim iz ekipe Varteksa iz Varaždina, gde sam igrao poslednju polusezonu. Zahvaljujem se klubu na poverenju i očekujem udobar nastavak polusezone i plasman u plej of. Igram na poziciji desnog beka a ako zatreba mogu pokriti i levu bočnu poziciju. 

Golman Milan Jelovac došao je iz Loznice a dogovor sa klubom ima do kraja sezone – Nisam se mnogo dvoumio na poziv uprave FK Spartak, jer kao što sam se i uverio u prethodnih par dana, došao sam u klub koji je jedan od najboljih i najstabilnijih klubova u Srbiji. Ovo je iskorak u mojoj karijeri. potrudiću se svojim zalaganjem da opravdam očekivanja kluba i Stručnog štaba. Zatekao sam sjajnu atmosferu, momci su me odlično prihvatili. Tu sam već par dana, odradio sam nekoliko treninga i prijateljsku utakmicu sa FK Radnički iz Sombora.