Pred nastavak prvenstva FK Spartak Ždrepčeva krv predstavio je tri nova igrača, Nemanju Nikolića, Filipa Dujmovića i Strahinju Jovanovića.  

Nove igrače predstavio je sportski direktor Ljubiša Dunđerski Počeću od najstarijeg to je Nemanja Nikolić o kojem ne treba puno govoriti. Mogu samo da se zahvalim Nemanji što se vratio u Spartak da pomogne, jer će svojim iskustvom sigurno pomoći ovom mladoj ekipi. Drugi je golman Filip Dujmović, 1999 godište. Bio je na pragu odlaska u Lacio ali na našu sreću nije uspeo da završi sa papirima taj transfer. Dolazi na pozajmici iz Doboja (Kakanj). Treći momak je Strahinja Jovanović, igrač Partizana koji je postao član Spartaka. Radi se o fudbaleru koji ako nastavi ovako da radi i trenira biti poznat širom Srbije.   

Nemanja Nikolić se prvo zahvalio na iskrenoj podršci koju ima od Spartaka i Ljubiše Dunđerskog – Dolazak u Spartak i podrška koju imam u ovom klubu mi uliva veliko samopouzdanje. Zahvalio bih se i FK Partizan i Vojvodina koji nisu osporili moj dolazak u Suboticu, pošto mi se u tim klubovima nisu najbolje složile kockice. Ovde se osećam kao kod kuće što je dovoljan razlog da opravdam očekivanja i da pomognem ekipi, ali i oni meni. Možda ponovimo i sezonu od pre dve ipo godine kada su nas svi bili otpisali da ćemo se naći u plej autu a mi završili u 3. kolu Lige Evrope. Spartak se dokazao da odlično radi sa mladim igračima, mislim da ćemo ove godine biti dosta jači i izbortiti plej of. 

Novi igrač Spartak Ždrepčeve krvi postao je i golman Filip Dujmović – Meni je jako drago što sam stigao u Spartak. Prepoznao sam ovaj klub po tome što daje pravu priliku za mlade igrače, što je meni jako važno jer sam na poziciji golmana a poznato je da mladi golmani teško dobijaju priliku u klubovima na ovim prostorima. Zahvalio bih se na lepoj dobrodošlici od predsednika do Bože ekonoma. Imam jako dobro mišljenje o klubu i mislim da zajedeničkim snagama možemo da ostavrimo naše ciljeve.   

Najmlađi novajlija je Strahinja Jovanović – Drago mi je što sam došao u klub u kojem šansu dobijaju mladi igrači i očekujem da tako bude i u mom slučaju.  Sjajna je atmosfera, zadovoljan sam dobrodošlicom, ali i svojim radom. Nadam se da ćemo ostati u plej ofu.