Fudbalski klub Spartak pojačao je svoje redove sa četiri nova igrača. Novajlije u klubu predstavio je sportski direktor Ljubiša Dunđerski Spartak nastavlja sa tradicijom dovođenja mladih i perspektivnih igrača, što je glavni cilj ovoga kluba. Dovode se mladi igrači koji se dopunjuju sa momcima iz sopstvene škole. Želja je da se promovišu mladi igrači, da se igra poletno i da se daje velika fudbalerima iz sopstvenog omladinskog pogona.

Ekipu je pojačao Andrija Vukčević, kapiten mlade reprezentacije Crne Gore igrača do 21 godine koji je došao iz Sevilje (Španija). – Jako mi je drago što sam postao deo ovoga kluba. Nadam se da ću pomoći ekipi da ostavri svoje zacrtane ciljeve. Svi su me odlično prihvatili i nadam se da ćemo imati odličnu sezonu.

Levi bek Hajden Stefan (23 godine) došao je iz ekipe Radnički iz Nove Pazove.  – Prvi utisci su mi fenomenalni. Stručni štab i Uprava maksimalno su me ispoštovali, kao i moji saigrači. Po meni bićemo sigurni učesnici plej ofa.

Najmlađi je David Dunđerski koji igra na poziciji desnog beka, ima 17 godina i dolazi iz Vojvodine gde je proveo osam godina u omladinskoj školi. – Želim da se dokažem u novoj sredini i da vredim potpisa na profesionalnom ugovoru. Želim da se nametnem stručnom štabu i da u bliskoj budućnosti zaigram za prvi tim. Ekipa me odlično prihvatila i očekujem da ćemo ostvariti odličan plasman u prvenstvu.

Četvrti novajlija u redovima subotičana je japanac Noburu Šimara koji ima 24 godine. Šimara koji gra na poziciji zadnjeg veznog proveo je par sezona u Crnoj Gori. U protekloj sezoni igrao za Sutjesku a pre toga za Mornar i Berane.