Sportski direktor Ljubiša Dunđerski predstavio je dvojicu mladih fudbalera koji su se istakli svojim igrama, odnosom i zalaganjem na treningu zbog čega su potpisali svoj prvi profesionalni ugovor sa FK Spartak Ždrepčeva krv.

Milana Lučića i Filipa Jovića predstavio je sportski direktor kluba Ljubiša Dunđerski Jako mi je drago da se nastavlja tradicija Spartaka. Ovu su momci koji su potpisali profesionalni ugovor koji su zavredili svojim zalaganjem, trudom i poštovanjem prema klubu. Drago mi je da na ovakav način dajemo primer i drugim momcima koji su blizu prvog tima da nastave da se trude i rade i ako zadovolje dobićwe šansu kao i ova dva momka za koje mogu slobodno da kažem da su biseri srpskog fudbala. 

Jović Filip je 2000 godište i igra na poziciji levog beka. – Zahvalio bih se svojim saigračima i naravno celom stručnom štabu što su mi pružili mogućnost da dobijem svoj prvi profesionalni ugovor. Nadam se da ću opravdati očekivanja 

Drugi mladi igrač je Milan Lučić (1999g) koji je debitovao poslednjih desetak minuta u prošlom kolu protiv Crvene Zvezde – Došao sam iz Novog Kneževca gde sam i napravio svoje prve fudbalske korake. Ubrzo ljudi iz Spartaka su prepoznali moj talenat i prešao sam u Suboticu i prošao sve omladinske selekcije. Potpisao sam profesionalni ugovor što znači da uprava kluba veruje u mene. Prošle nedelje sam debitovao za prvi tim protiv Crvene Zvezde što predstavlja vrhunac moje dosadašnje karijere koje su svrstane u tih osam minuta koje sam proveo na terenu i pokazao deo onoga što znam. U nastavku prtvenstva očekujem da mi se ukaže još više šansi što ću znati da iskoristim.