Po dolasku iz Antalije gde su odradili dvonedeljne pripreme Spartak je prtedstavio nova igrače u svojim redovima. 

Subotičani su u svoje redove doveli Lazara Milutinovića i Miloša Roševića koje je predstavio Vladimir Torbica – Predstavljamo dva nova igrača, Lazar Milutinović je rođen 1998. godine igra na poziciji bočnog napadača i sa njim je potpisan ugovor na tri godine. Miloš Rošević centrani napadač rođen je 2001. godine i sa njim je ugovor potpisan na četiri godine. Oba igrača su odradila dvonedeljne pripreme u Turskoj i imali prikike da se nametnu stručnom štabu. 

Centarfor Miloš Rošević se zahvalio na ukazanom poverenju – drago mi je da su me momci odlično prihvatili kao da sam već u dugo u redovima Spartaka. Velika su očekivanja, borimo se za četvrto mesto i plasman u Ligu Evrope.  

Lazar Milutinović je rođen u Kragujevcu gde je prošao omladinsku fudbalsku školu – nastupao sam za klubove Lokomotiva, Grafičar zatim Feniks. Hteo bi da se zahvalim na poverenju, daću svoj maksimum da opravdam očekivanja. Atmosfera je odlična, prošao je pripremni period i mislim da je ekipa spremna. Nadamo se visokom plasmanu i mislim da je izuzetno važno prvo kolo i da sa pobedom započnemo nastavak prvenstva.