Danas su u prostorijama kluba predstavljena dva nova igrača koji su potpisali svoje prve profesionalne ugovore. Dimitrije Tomović i Marko Pantić nakon dobrih igara, svoje dosadašnje stipendisjke ugovore zamenili su profesionalnim dogovorom sa klubom.

Igrače je predstavio Dragan Đorđević, direktor FK Spartak Ždrepčeva krv – Proteklih dana ova dva momka su potpisala svoj prvi profesionalni ugovor i produžili vrednost našem Klubu za naredne četiri godine. Pokazali smo da nastavljamo lepu tradiciju da svake godine iz omladinskog pogona Spartaka izrastaju prvotimci koji mogu da budu nosioci igre prvog tima.

Marko Pantić izuzetno je zadovoljan svojim novim ugovorom – Za mene je ovo velika čast. Trudio sam se da dođem dovde i hvala trenerima koji su verovali u mene. Posebno bih se zahvalio Sekuloviću koji me je puno naučio a sada Černišovu i Kurščiću koji mi daju priliku i vetar u leđa.

Dimitrije Tomović je u proteklom periodu bio na pozajmici u Senti i Čelarevu i pošto se dobro pokazao vraćen je u Spartak gde je potipsao i svoj prvi profesionalni ugovor. – Imam 20 godina, a u Spartaku sam godinu i po dana, koje sam proveo na pozajmicama u Senti i Čelarevu. Hvala stručnom štabu i upravi na čelu sa predsednikom Simovićem. Drago mi je što klub stavlja akcenat na mlade igrače. Imamo visoke ambicije u ovom prvenstvu iako smo možda i najmlađa ekipa u Super ligi.