Fudbalski klub Spartak Ždrepčeva krv predstavio je nove igrače koji su pristupili klubu. Klub je nastavio sa dovođenjem mladih i perspektivnih fudbalera.

Sportski direktor Ljubiša Dunđerski predstavio je pojačanja i još jednom potvrdio uspešnu filozofiju kluba – Izuzetno sam ponosan na FK Spartak Ždrepčeva krv što se u ovom vremenu borimo za najviši plasman u Srpskom fudbalu a uz to smo izdržali i nastavili sa svojom filozofijom dovođenja mladih i perspektivnih igrača koji će biti budućnost Spartaka. Moram da napomenem da su se pored ovih novajlija još tri omladinca priključila prvom timu. Ovim momcima želim svu sreću, da ih mimoiđu povrede i da daju svoj maksimum. Svojim radom i htenjem da se nametnu stručnom štabu i da što pre zaigraju u plavo belom dresu.

Lučić Ivan 1996 godište, nastupao za Zlatibor iz Čajetine zatim bio u Rumuniji i igrao za Inđiju i OFK Bačka. Vernost Spartaku potpisao na tri ipo godine.

Vorotović Filip (1998) karijeru je počeo u Sutjesci iz Nikšića odakle je prešao u Igalo. Bio je član i Olimpije iz Maribora. Filip igra na poziciji centralnog napadača a nastup je zabeležio i za kadetsku reprezentaciju Crne Gore. Ugovor sa subotičkim superligašem potpisao je na tri ipo godine. –

Povratnik u ekipu Spartaka je Milošević Stefan (1995) koji dolazi iz Crvene Zvezde. – Došao sam da pomognem ekipi da ostvarimo što bolji plasman a po meni to je ovo treće mesto koje bi trebali da zadržimo.

Na ustupanje iz Crvene Zvezde na period od šest meseci došao je Vučićević Vanja (1998) koji igra na poziciji centralnog napadača. U mlađim kategorijama nastupao je za Čukarički i Crvenu Zvezdu odakle je bio ustupljen u FK Borac iz Čačka. – Došao sam u jako dobar klub. Vidi se da je atmosfera na visokom nivou što me je prtijatno iznenadilo. Došao sam da pomognem u ostvarivanju što boljeg rezultata.

Popović Nikola (1997.) u mlađim kategorijama nastupao za FK Sutjeska (Nikšić) odakle je prešao u Radnički Berane zatim u Rudar iz Pljevlja i Čelik iz Nikšića. Igra na poziciji centralnog beka, ugovor sa Spartakom potpisao na tri ipo godine.

Video prilog sa press konferencije

Video uredili:
novinar: Boško Spajić
video i montaža: Goca Spajić