Direktor omladinske škole Ivica Francišković predstavio je osam izuzetno talentovanih momaka, sa kojima je FK Spartak Ždrepčeva krv potpisao stipendijske ugovore.

-kao uobičajena praksa predstavljam osam novih stipendista koji su potpisali svoje ugovore. Nije slučajno što je ovoliki broj stipendista iz generacije 2003 koja igra kadetsku ligu. Uz Srđana Hrstića koji je pre godinu dana potpisao imamo devet igrača u ovom godištu što nam govori da od ove generacije očekujemo mnogo ne samo u rezultatskom smislu već i u tome da će ova generacija dati najveći broj prvotimaca. Ovo je generacija u kojoj su uglavnom deca sa strane i od koje planiramo da pravimo temelj kako će se vršiti selekcija. Neki su momci stigli pre par godina neki ove, ali napravljen je odličan homogen skup koji bi trebao da donese četiri do pet prvotimaca. – istakao je Ivica Francišković. 

Stipendijske ugovore potpisali su Đekić Saša (štoper), Vrbljanac Simo (štoper), Andrić Nemanja (ofanzivni vezni), Arsović Veljko (vezni igrač), Erdelj Mile (bočni napadač), Rac Aleksandar (desni bek), Dimković Veljko (defanzivni vezni), Miodragović Ilija  (levi bek) svi rođeni 2003 godine.