Novi Pazar – Spartak Ždrepčeva krv 0:1 (0:0)

Gradski stadion u Novom Pazaru bez prisustva gledalaca. Sudija: Nenad Minaković. Strelci: 0:1 Tufegdžić (71. min)

Novi Pazar: Vujanac, Vlajković, Bubanja, Pavišić, Zimonjić, Kiković (81. Hadžić) Delimeđac (46. Lončar), S. Islamović (62. Kalezić), Mladenović (46. Dimić), Čečarić (62 Ratković), Aganspahić. 

Spartak Ždrepečva krv:  Dubljanić, Jezdimirović, M. Bogićević, Branković, Milošević, Vidaković, Shimura, Bijelović (88. Dunđerski), Tufegdžić (82 Šćepanović), Mihajlović (57. Savković), Nikolić (88. Hrstić).  

Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi su po povratku Vladimira Gaćinovića na mesto šefa struke prekunili negativan iz od pet utakmica bez pobede. Slavili su Subotičani u Novom Pazaru golom Tufegdžića u 71. minutu susreta i sa velikim sampouzdanjem dočekuju nastavak prvenstva. 

Domaći su preuzeli terensku inicijativu nakon početnih 15 minuta ispitivanja snaga sa obe strane. Aganspahić se u 20. minutu lepo oslobodio svog čuvara, uposlio Čečarića koji je oboren na 18 metara od gola Spartaka. Mlaenovićev slobodan udarac golman Dubljanić lako zaustavlja. Par minuta kasnije zapretio je Čečarić, ali nije dobro zahvatio loptu. Spartak je uzvratio u 28. minutu odličnim šutem Mihajlovića koji zaustavlja golman Vujanac. Pokušao je kasnije Aganspahić sa oko 16 metara nakon asistencije Čečarića, ali srećom po Subotičane nije idealno zahvatio loptu.

Početkom drugog poluvremena gosti su još silovitije krenuli u napade. Šanse su imali Aganspahić potom i Islamović. U 65. minutu igre Dimić je pokušao sa ivice kaznenog prostora i loptu poslao tik pored stative Spartakovog gola u aut. Subotičani su se ubrzo oslobodili pritiska i preuzeli igru. Najopasniji po gol protivnika bio je Lazar Tufegdžić, prvo je šutirao preko gola apotom u ruke protivničkom golmanu. Ključni trenutak meča dogodio se u 71. minutu, Nikolić se veoma vešto oslobodio svojih čuvara, ušao u kazneni prostor, loptu spretno dostavio do slobodnog Tufegdžića kome nije bilo teško da je pošalje u nebranjeni deo mreže za konačnih 0:1.