Spartak Ždrepčeva krv u narednom 4. kolu plej auta gostuju u Šapcu ekipi Mačve. Utakmica se igra u sredu 1. maja sa početkom od 18:00 časova.

Šef struke Predrag Rogan ističe da ekipa Spartaka ide u Šabac da se nadigrava sa protivnikom- Gostujemo najiskusnijoj ekipi u Ligi, koja igra čvrst takmičarski fudbal. Ambijent u Šapcu je za pamćenje, publika nosi ekipu i sigurno je njihov dvanaesti igrač. Tamo sam proverio lepih godinu ipo dana i drago mi je što ću opet biti deo jednog takvog fudbalskog ambijenta. Malo ih je poljujao  prethodni rezultat, ali nas to neće zavarati, jel vrlo dobro znamo kvalitet Mačve. Idemo tamo da se nadigravamo, da damo sve od sebe i da se vratimo u ritam posle nezasluženog poraza od Bačke.  Želimo da pokažemo da smo hit proleća i da se vratimo na pobednički kolosek.   

Nemanja Glavčić nadovezao se na prvog trenera – Ovo će nam biti četvrta utakmica protiv Mačve u ovoj sezoni. Obe ekipe dolaze iz negativnog rezultata od prethodnog kola, ali to u našem slučaju ne znači puno jer smo sasvim nezasluženo izgubili od Bačke. Imamo dodatni motiv da se vratimo na pobednički kolosek i da pružimo igru na koju smo navikli našu publiku. Mačva je dobra i kvalitetna ekipa dobro organizovana i dobro vođena. Među nama nema nepoznanica, po mom mišljenu u sutrašnjem duelu odlučiće motiv koji neće izostati kod nas.