Spartak Ždrepčeva Krv – Proleter 4:0 (2:0)

Gradski stadion u Subotici. Gledalaca oko 50. Sudija: Jeknić (Subotica). Strelci: 1:0 Tekijaški (12.), 2:0 Šormaz (33.), 3:0 Marčić (58.), 4:0 Baić (75. minut)

Spartak Ždrepčeva krv: Dokić, Cucin, Otašević, Tekijaški, Milošević, Vidaković, Jamamoto, Filipe, , Mladenović, Denković, Šormaz. Igrali su još: Dubljanić, Ivanšević, Milutinović, Marčić, Jočić, Urošević, Tufegdžić, Gojkov, Tripković, Srećković, Baić.

Proleter: Petrić, Andrejević, Jablan, Tanasin, Kovačević, B. Jovanović, Radinović, Čolović, Rušević, Novaković. Igrali su još: Elesin, Šćepanović, Balabanović, Pantić, S. Jovanović, Pejić, Mitrović, Mirosavljev, Marjanović.

Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi koriste prvenstvenu pauzu da se pripreme za nastavak duge sezone. U cilju što boljih priprema odigrali su prijateljsku utakmicu na Gradskom stadionu u Subotici protiv Proletera iz Novog Sada i slavili u tom duelu sa 4:0.    

Početnu terensku inicijativu subotičani su krunisali sa dva gola u prvih pola sata igre. Prednost je doneo Tekijaški nakon prekida da bi u 33. minutu mladi Šormaz  dupliarao prednost. Nije se menjao odnos snaga ni u nastavku susreta, Spartak je diktirao tempio i imao više od igre. Milan Marčić je postigao gol za 3:0 da bi se 15 minuta pre kraja novajlina Mihajlo Baić upisao u listu strelaca za konačnih 4:0.