Gradonačelnik Subotice, Bogdan Laban sa svojim saradnikom Nemanjom Simovićem, članom gradskog veća zaduženim za sport i omladinu primili su prvotimce, stručni štab i rukomvodstvo kluba povodom odličnih rezultata u ovoj sezoni, kada se nalaze na korak do plasmana koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Ovom prilikom predsednik kluba Dragan Simović uručio je dres Bogdanu Labanu, gradonačelniku Subotice sa simboličnim brojem 024 pozivni za Suboticu. Gradonačelnik se zahvalio na poklonu i istakao da će klub imati sve bolje uslove n aGradskom stadionu. – Zajedno sa rukovodstvom FK Sparak, za nepunih pet meseci, iz skoro bezizlazne situacije uspeli smo da postavimo reflektore zahvaljujući kojima smo vratili Spartak na Gradski stadion. Igrači su nam se odužili na najlepši mogući način i na tome im se zahvaljujem. Takođe, posle više od 40 godina uspeli smo da klimatizujemo Halu sportova u kojoj sada konačno mogu da se održavaju velika evropska i svetska takmičenja. Obnovili smo brojne sportske terene u Subotici, na Paliću, kao i terene u školama i u Prvomajskoj ulici. Za godinu i po dana, u sportsku infrastrukturu uloženo je skoro dva miliona evra. Siguran sam da ćemo u narednom periodu da nastavimo tako i da će fudbalski klub Spartak dobiti još bolje uslove za rad, odnosno da ćemo krenuti u ozbiljnije fazno renoviranje Gradskog stadiona.

Predsednik FK Spartak Ždrepčeva krv, Dragan Simović, zahvalio se gradonačelniku Labanu i Nemanji Simoviću na prijemu i izuzetnoj saradnji – Cela godina iza nas bila je veoma uspešna. Ovaj tim i stručni štab ostvarili su veliki uspeh o kome će se pričati i koji će se pamtiti. Spartak je uvek bio simbol ovog grada, a Subotica je težila da bude grad sportova. U tom duhu će i da nastavi, ne samo fudbalski klub nego cela sportska. Svedosci smo da je stadion svakog dana lepši. Tehničko održavanje nije ni jeftino ni lako, da ne pričamo o postavljanju reflektora i drugim stvarima koje su u hodu rešavane. Imali smo jedan konstruktivni sastanak na kome smo se dogovorili da se zajedničkim snagama, uz pomoć lokalne samouprave, pokrajine i države izborimo, da se stadion u Subotici u narednih nekoliko godina sredi i da se na njemu jednog dana mogu igrati evropske utakmice.