Radio televizija Yu eco tradicionalno vrši izbor najboljih trenera Subotice i Srbije. Među dobitnicima našao se i šef struke FK Spartak Ždrepčeva krv, Vladimir Gaćinović kome je pripalo posebno priznanje za ostvarene rezultate u kvalifikacijama za Ligu Evrope. 

Za najboljeg trenera u 2018. godini proglašen je Boris Arsić, trener Ženskog fudbalskog kluba Spartak. Trener sa najboljim postignutim rezultatima je Milan Jovanović, trener Plivačkog kluba Spartak. Najbolji trener na saveznom nivou je Zoran Terzić, selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije. Priznanje za rad na afirmaciji mladih igrača dobio je Slaviša Laković, trener Rukometnog kluba Spartak, a posebno priznanje za ostvarene rezultate u kvalifikacijama za Ligu Evrope sa Fudbalskim klubom Spartak Ždrepčeva krv prošle sezone zaslužio je Vladimir Gaćinović. Posebno priznanje za doprinos razvoju tenisa u Subotici primio je Milan Vučković, predsednik SDŽ „Spartak“, ali Tenis kluba Spartak, te visoki rukovodila u Teniskom savezu Srbije i Teniskom savezu Vojvodine.

Vladimir Gaćinović se zahvalio na priznanju – Prijatno sam iznenađen, nisam zaboravljen iako sam bio 8 meseci van Spartaka i Subotice. Došao sam ponovo jako motivisan, kakav će biti rezultat zavisiće od mnogo faktora, ali ćemo se truditi da imamo kvalitetan i konkurentan tim koji igra moderan fudbal. Drago mi je što sam ponovo kao kod kuće.