Produžen je Ugovor sa Vladimirom Torbicom nekadašnjem dugogodišnjem kapitenu ekipe a sada u ulozi direktora skauting službe i Omladinske škole. 

Nikola Simović, predsednik FK Spartak Ždrepčeva krv ističe dobar rad u omladinskoj školi i skauting timu koje vodi dugogodišnji kapiten „Golubova“ – Produžili smo ugovor sa legendom Spartaka, Vladimirom Torbicom  koji se pre dve godine oprostio od aktivnog igranja i postao direktor skauting službe. Pre šest meseci kada je Ivica Francišković napustio klub Vladimir je postao i direktor Omladinske škole. Tokom protekle dve godine imali smo stvarno odličnu saradnju i siguran smo da smo podigli nivo skauting službe. Vladimir je odlično radio i u školi fudbala zajedno sa Nebojšom Vučkovićem. Uz njih dvojicu Spartakova škola fudbala napreduje iz dana u dan. Ugovor smo produžili za naredne četiri godine. FK Spartak je u Srbiji poznat po tome što ima veliki broj mladih igrača u prvom timu od kojih mnogi dolaze iz našeg omladinskog pogona. Veliki doprinos ovom uspehu ide uz odličan rad omladinske škole i našeg skauting tima koji vodi Vladimir Torbica. Pokazatelj je i poslednja utakmica protiv Novog Pazara gde smo u startnoj postavi imali čak tri igrača koji su prošle godine igrali Omladinsku ligu Srbije, što dovoljno govori o tome kakvu Spartak ima viziju i čemu teži. Nastavićemo sa takvom politikom kluba i u budućnosti jer mislim da je to jedini pravi način kako da ovaj klub podignemo na još viši nivo. Vladimiru želim sve najbolje i da po broju godina kao direktor premaši broj godina koje je proveo u klubu kao igrač.

Vladimir Torbica se prvo zahvalio predsedniku i Upravi kluba na ukazanom poverenju a zatim se osvrnuo na rad u klubu – Potpisali smo ugovor na četiri godine što dovoljno govori o tome kakvu smo saradnju imali do sada. Jako sam zadovoljan sadašnjim načinom rada u Omladinskoj školi, što se tiče trenera, koordinatora škole i svih onih koji su zaduženi za rad sa mladima. Mislim da smo na dobrom putu da afirmišemo mlade igrače jer svake godine ih imamo sve više u prvom timu. Sa tri mlada igrača iz naše škole smo startovali na meču u Novom Pazaru koji su prošle godine igrali Omladinsku ligu Srbije, međutim sigurno je da i ostali imaju kvalitet.  Na njima je da rade, da se dokazuju i samo od njih zavisi kada će dobiti šansu da nastupe za prvi tim. Ovom prilikom bih pozdravio i istakao odličnu saradnju sa prošlim direktorom Ivicom Franciškovićem. Pokušavam da sve one dobre stvari koje je uradio do svog odlaska zadržim i da uz njegove savete pokušam da se nadograđujem i još više unapredim omladinsku školu. 

Vladimir se osvrnuo i na rad u skauting službi – Imam odličnu saradnju sa svojim saradnicima. Svaki dan smo na vezi, pričamo o nekim novim idejama i mogućnostima i mislim da to ide u jako dobrom pravcu. Po svemu ovome ubeđen sam da će klub napredovati u svim segmentima, ja sam tu da pokušam da to poboljšam.