Svečanim proglašenjem najboljih pojedinaca okončana je veoma uspešna sezona u FK Spartak. Ekipa na odmor odlazi sa visoke treće pozicije i sa realnim šansama da se domogne Evrope.

Po tradiciji FK Spartak svake godine na završnoj svečanosti uz prisustvo cele radne zajednice, stručnog štaba, svih prvotimaca, članova Upravnog Odbora, veterana i predstavnika Grada proglašava najbolje pojedince iz svojih redova.

Za najboljeg u konkurenciji pionira proglašan je Veljko Arsović. Najbolji među kadetima je Luka Bijelović kome je priznanje predao Nikola Simović. najbolji među omladincima pokazao se Luka Pavlović koji je priznanje primio iz ruku sportskog direktora Ljubiše Dunđerskog. Prtoglašeni su i najbolji iz seniorske ekipe. Naj asistent je Nemanja Nikolić, dok je najlepši gol postigao Mile Savković. Na kraju ceremonije proglašen je i najbolji igrač iz redova FK Spartak. Taj epitet poneo je Đorđe Ivanović kome je zlatnu kopašku predoa predsednik kluba Dragan Simović.

Prisutnima se obratio predsednik kluba Dragan Simović koji je svima poželeo sretne predstojeće praznike. – Drago mi je da smo se tradicionalno okupilo povodom kraja godine. Posebno sada nakon jedne od najuspešnijih sezona. Zahvalio bih se na odličnoj saradnji sa Stručnim štabom na čelu sa trenerom Veselinoviće, Upravi na dobrom radu, igračima na dobrim igrama na odličnom rezultatu, ali i na razumevanju kada je i loše. Zadovoljstvo mi je što se o Spartaku priča širom Srbije a i šire. Nadam se da će to doprineti boljoj budućnosti Spartaka. Bićemo primorani da napravimo jedno dva transfera ove zime, što ne znači da ćemo biti slabiji, ali ćemo sigurno malo popraviti finansijsku situaciju. Želja je da uđemo stabilniji u sledeću godinu. Posle više godina imamo i igrača koji je zaigrao u dresu reprezentacije. Đorđe Ivanović je bio pozvan da obuće dresa državnim grbom, a uspeh je još veći što je bio proglašen i za najboljeg igrača lige pored takvih fudbalera koje ima Cvezda i partizan. Imamo i standardne mlade reprezentativce Ćalasana i Ostojića a ne bih nabrajao ove što su zaigrali u mlađim selekcijama jer njih ima u skoro svakoj generaciji. Čini mi se da je pred Spartakom lepša budućnost. Drago mi je da je ove godine i Grad stao uz nas i pomogao nam koliko je mogao. Sve se više priča i o renoviranju stadiona i nadam se da ćemo u sledećoj godini na više frontova biti sve bolji.