Pred odlazak na pauzu klub je organizovao zajednički ručak za celokupnu radnu zajednicu gde su proglasili najbolje pojedince u 2016 godini.

Prisutne je pozdravio potpredsednik kluba Goran Drača – Kako je rekao naš šef stručnog štaba, Andrej Černišov na sastanku Upravnog Odbora dosadašnju sezonu možemo oceniti jednom četvorkom. Bilo je utakmica koje smo morali dobiti, ali isto tako i mečeva sa jakim rivalima u kojima smo osvojili bodove. U toku pauze doći će do određenih igračkih promena u klubu. Onima koji nas budu napustili želim uspešan nastavak karijere. Isto tako biće igrača koji će pojačati naše redove pred odlazak na dvonedeljne pripreme u Ohrid. U drugom delu takmičenja želimo da se izborima da ostanemo u gornjoj polovini, u grupi koja će se boriti u plej ofu. 

Klub je po tradiciji proglasio najbolje pojedince u tekućoj godini. – Najbolji igrač je Nemanja Milić, najbolji asistent Đorđe Ivanović a golgeter Ognjen Mudrinski. Nagrađenji su i najbolji u mlađim kategorijama, Aleksa Đurasović je najbolji kod pionira, Vanja Zvekanov kod kadeta, a Nemanja Matijević kod omladinaca.

Fudbaleri su od danas slobodni a novo okupljanje zakazano je za 9. januar. Tada im sledi testiranje i pripreme za nastavak sezone u Subotici. Krajem januara ekipa se seli na Ohrid gde će provesti dve nedelje i za to vreme odigrati tri do četiri kontrolne utakmice.