Nema puno odmora za fudbalere Spartaka, nakon poraza u petak od Čukaričkog očekuje ih teško gostovanje u Novom Sadu protiv ekipe Proletera u okviru 25. kola Ling long Super lige. Utakmica se igra u utorak 1. marta sa početkom od 18:00 časova. 

Predstojeću utakmicu najavio je šef stručnog štaba Nebojša Vučković – Pozvao bih ovom prlikom naše verne navijače da nas prate i u Novom Sadu i da nam pruže podršku kao što su nam dali i prošlu utakmicu. Proleter ima dobru i iskusnu ekipu, sa kojom smo u zadnjih par nastupa imali dosta problema sa njihovim načinom igre.  Očekujem o pravu, borbenu ligašku utakmicu. Učinićemo sve da tok utakmice usmerimo u našu korist i osvojimo tri boda. 

Lazar Tufegdžić očekuje tešku utakmicu – Proleter ima iskusnu ekipu, dobro izbalansiranu sa određenim mlađim igračima. Kostur ekipe se već duže ne menja a kao klub rastu svake godine. Sutra moramo ući maksimalno motivisani i fokusirani na utakmicu ako želimo da ostvarimo pozitivan rezultat. Spremili smo se najbolje što možemo i ako uradimo sve što smo planirali rezultat neće izostati. 

Spartak Ždrepčeva krv nema većih kadrovskih problema, izostaće jedino Nemanja Nikolić koji neće biti u mogućnosti da pomogne svojim saigračima.